Telefon

+36 (20) 423 6327

E-mail

info@szepiteszkozmetika.hu

Nyitvatartási idő

Bejelntekezés szükséges

 


» Tűnélküli mezoterápiás kezelés*
» Gyémántfejes mikrodermabrázió**
» Ultrahang ( Szonoforézis )
» Krioterápia ( Hidegarcvasaló )
» VIO ( Ózonos fertőtlenítés )***

 

* Mezoterápiás kezelés

Orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe.

Alkalmas bőrfeltöltésre, ráncfeltöltésre, szarkalábak megszüntetésére, nyak, dekoltázs fiatalítására, hajproblémák kezelésére, kézfej ápolására, pigmentfoltok halványítására.

Használjuk testkezelésekre, zsírbontásra, hatékony a striák, cellulit és hegkezelésekre.

Az új technológiával rendelkező gép az elektroporáció és az elekroforézis együttes hatását kombinálja orvosi tisztaságú hatóanyagok mélyen felszívódnak. Az elekroporáció pulzáló áram segítségével kis méretű csatornákat nyit a bőrben néhány másodpercig ami elég a hatóanyagok bejuttatására utána bezáródnak.

A bőrfiatalítás során főként hialuronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk a bőr hám – és írha rétegeibe. Ez mélyen hidratálja a bőrt, a ráncok kisimulnak, a vízhiányos bőr feltöltődik.

Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé válik, a ráncok csökkennek.

Kezelés kúraszerű alkalmazása javasolt, heti 1-2 alkalommal legalább 6 héten keresztül. A kezelés teljesen fájdalommentes.

** Mikrodermabrázió

A bőrünk védelmi funkciója véd a külső behatásokkal szemben, pl víz, napfény, vegyi anyagok stb. Ez a védelem olyan annyira tökéletes,hogy megakadályozza a bőr számára szükséges vitaminok, tápláló készítmények bejutását a mélyebb rétegekbe. Ezért van,hogy hiába kenjük magunkat a legdrágább készítményekkel hatásukat nem tudják látványosan kifejteni,mivel a hatóanyag nagy része az elhalt, kiszáradt sejteket tartalmazó bőrfelszínben szívódik fel, így nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe,ahol a még életképes sejtek hasznosítani tudnák. A bőr élettani tulajdonsága,hogy folyamatosan új sejteket termel. Keletkezésük a bőr alsó rétege és haladnak a bőr felszíne felé, közben fokozatosan elhalnak. Normál esetben leválnak hámlás formájában. A bőrfelületen lévő elhalt sejteket a testünk folyamatosan pótolja új sejtek létrehozása által.

A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal,hogy pillanatok alatt eltávolítja az elhalt sejteket. Így új,friss bőrsejtek kialakulását segíti elő.

A mikrodermabrázióval való kezelések hatására csökkennek a ráncok, hízási csíkok ( stria, hegek )

Az évek előrehaladtával a hámlási folyamat lelassul, a bőr megvastagszik, szárazabb érzetet kelt. A mikrodermarázió ennek a megvastagodott,elhalt hámrétegnek precíz lecsiszolásával segíti a bőr normális vastagságú védőréteg kialakitásában. Így bőrünk látványosan megfiatalodik.

A mikrodermabráció önmagában is eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés de azt követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe. Ezért a kozmetikai kezelések ( tűnélküli mezoterápia, ultrahang ) hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza.

A kezelés fájdalommentes ,elsősorban kúraszerűen ajánlott de már egy kezelés után is felfrissül a bőrünk.

*** VIO kezelés

A VIO kezelés hatására az erek kitágulnak, a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik, így bőrünket regenerálja. A keletkező ózón kiválóan fertőtleníti a bőrt , összehúzza a pórusokat, és a faggyúmirigyek működését csökkenti. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja a zsíros miteszeres, pattanásos bőrt.Kúraszerűen alkalmazva jelentősen javítja a tini bőrproblémákat.

Ezen kozmetika-i kezelés javallatai
•    aknés arcbőr kezelése
•    tág pórusú arcbőr kezelése
•    seborrhoeás bőr kezelése
•    hajhullás kezelése
•    korpás fejbőr kezelése
•    tisztítás utáni fertőtlenítés

Ezen kozmetika-i kezelés ellenjavallatai (kontraindikációk)
•    bármely keringési rendellenesség
•    gyulladásos folyamatok
•    lázas állapot
•    terhesség
•    fémbeültetés a kezelendő bőrterület alatt
•    fertőző bőrbetegségek a kezelendő területen
•    pacemaker (beépített szívritmus szabályzó)